SÜREKLİ İŞÇİ İSTİHDAMINA İLİŞKİN DUYURU
10 Nisan 2019

SÜREKLİ İŞÇİ İSTİHDAMINA İLİŞKİN DUYURU

Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam edilmek üzere Sürekli İşçi Alım sözlü sınav sonuçlarına itiraz süresi 05.04.2019 tarihinde sona ermiş olup; sözlü sınava Klinik Destek Elemanı (Hastane) branşından 4 kişi tarafından itiraz yapılmıştır. Müdürlüğümüz Sınav Kurulu Komisyonu toplanarak itirazları değerlendirmiştir.

Yapılan Değerlendirme sonucunda kişilerin hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi düzeyi, konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğuna dair kriterler göz önünde bulundurulduğundan soru-cevap tutanakları ve Sözlü Sınavı Aday Değerlendirme Formlarındaki puanlarda değişiklik yapmayı gerektirecek bir durum tespit edilmemiştir. İtiraz sonrası tüm branşlardaki nihai liste aşağıda yayınlanmıştır.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.10.04.2019

SÜREKLİ İŞÇİ İTİRAZ SONRASI DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NİHAİ SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.